Koninklijke Onderscheiding voor Carel Rademakers uit Made

Vanmorgen ontving Carel Rademakers uit Made uit handen van burgemeester Gert de Kok een Koninklijke Onderscheiding. Carel wordt benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn vrijwilligersactiviteiten bij onder andere V.V. Madese Boys, CV Braobant Vrai en het Sinterklaascomité Made.

Verdiensten de heer Carel Rademakers (59 jaar) uit Made

Voetbalvereniging Madese Boys te Made:

1998 – 2006 jeugdleider. Betrokkene begeleidde diverse jeugdteams

2006 – 2012 jeugdvoorzitter

2012 – heden voorzitter

Overige activiteiten:

1986 – 2006 vrijwilliger bij de Carnavalsvereniging Braobant Vrai te Drimmelen. Tijdens de carnavalsperiode helpt betrokkene met het bouwen van de praalwagens en bereidt hij de carnavalsact voor.

1988 – 1992 voorzitter van de Eerste Madese volkstuinvereniging ‘De Spade’. Tevens zette hij zich in voor de verhuizing van de vereniging.

1990 – 1994 lid van de commissie Openbare Werken en Ruimtelijke Ordening van het CDA Drimmelen.

1992 – 1995 sinterklaas en vrijwilliger bij de personeelsvereniging van Energiek, thans Essent geheten. Als vrijwilliger begeleidde hij het paaseieren zoeken.

1996 – 1998 vrijwilliger bij Jeugd- en jongerenwerk, thans het Oranjecomité geheten. Betrokkene was verantwoordelijk voor de ballonnenwedstrijd.

1998 – heden sinterklaas namens het Sint Nicolaascomité Made

2005 – 2007 voorzitter Beheer gebouwen van de plaatselijke parochie. Betrokkene vergaderde maandelijks met de beraadsgroep (onderdeel van het Parochiebestuur). Daarnaast stuurde hij de overige vrijwilligers en personeel van onderhoudsbedrijven aan om de gebouwen van de Vijf Heiligen Parochie te onderhouden.

KijkopDrimmelen.nl feliciteert Carel van harte met het ontvangen van deze Koninklijke onderscheiding!

*Foto's: Michiel Peeters

Beelden bij dit artikel