Koninklijke onderscheiding voor Martine van der Poel-Snellen

Martine van der Poel-Snellen uit Made heeft vandaag een Koninklijke onderscheiding ontvangen. Martine kreeg het lintje zojuist op het gemeentehuis opgespeld door haar eigen partner, in verband met de huidige coronamaatregelen. Martine is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau, onder andere vanwege haar inzet bij de Twins Sporting Club in Oosterhout en het ondersteunen van een vriendin en haar schoonzus tijdens een moeilijke tijd.

Decoranda is werkzaam als praktijkondersteuner ouderenzorg bij de Huisartsenpraktijk De Ligne te Made. Tevens is zij in die functie voorzitter van het door haar opgerichte multidisciplinaire overleg met o.a. de thuiszorg, het maatschappelijk werken de lokale zorginstelling De Wijngaerd. Daarnaast ontplooit / ontplooide zij de volgende vrijwillige activiteiten:
  • 2003 – heden
    Vrijwilliger bij de Twins Sporting Club Oosterhout. Betrokkene fungeert als wedstrijdsecretaris. Daarnaast is zij technisch voorzitter van de honkbalcommissie. Tevens zet zij zich in als vertrouwenspersoon en coördineert zij de horecawerkzaamheden.
  • 2010 – 2014
    Ondersteuner van een vriendin tot diens overlijden.
  • 2017 – 2020
    Ondersteuner van de schoonzus van betrokkene. Betrokkene ondersteunde bij het ondergaan van de chemotherapie en fungeerde als contactpersoon voor de behandelend artsen.

Beelden bij dit artikel