Liefde gaat nou eenmaal door de maag… Maak nú kans op de negende maandprijs!

De negende maandprijs is een overheerlijke prijs waarmee u hoge ogen kunt gooien en vele punten kunt scoren bij uw lief of potentiële vlam!

In januari geven wij namelijk een uitgebreid en romantisch ontbijt voor 2 personen weg, t.w.v. € 51,00, die u op of rondom Valentijnsdag thuis bezorgd krijgt, geheel verzorgd door de Raagskop Catering & Evenementen uit Lage Zwaluwe!

Vroeger lieten veel mensen een touwtje uit de brievenbus hangen zodat mensen gemakkelijk naar binnen konden lopen. Op uw gewenste bezorgingsdag kunt u dit voor de Raagskop ook regelen, zodat u létterlijk kunt genieten van ontbijt op bed! Heerlijke verse broodjes, een lekker drankje, vers hartig én zoet broodbeleg en nog veel meer… Het zal u en uw geliefde aan niks ontbreken.

Valentijnsdag valt dit jaar op een dinsdag dus mócht u dit niet een heel handige dag vinden voor een luxe ontbijtbuffet op bed, kunt u ook een afspraak maken met de Raagskop om het ontbijt op een andere gewenste dag te laten bezorgen.

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht en maak kans op deze geweldige prijs. Op 28 januari aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Let op: Heeft u geen Facebook maar wilt u toch kans maken? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.