Luiwammesen gezocht voor het Drimmelens Kampioenschap Traagfietsen op 10 juni! Organisatie: KijkopDrimmelen & Janssens Tweewielers, deelname gratis.

Nog een paar weken dan start de Drimmelense Fietsweek weer. KijkopDrimmelen organiseert samen met Janssens Tweewielers uit Wagenberg een ludiek onderdeel: Het Drimmelens Kampioenschap Traagfietsen.

Op zaterdagmiddag 10 juni wordt er om dit kampioenschap gestreden vanaf 14.00 uur aan de Wethouder Dubbelmanstraat in Lage Zwaluwe. Over het parcours van 20 meter lengte, moet je zo lang mogelijk doen om kampioen te worden. Uiteraard mogen je voeten de grond niet meer raken na het startschot.

Dat startschot wordt gegeven door Bas(ke) van der Stelt die tevens jury is. Bas wordt bijgestaan door een lieftallige assistente van Janssens Tweewielers: Sanne Janssens. Deelname is gratis en wij zorgen ook voor de fietsen.

De winnaar ontvangt een cadeaubon t.w.v. € 50,00 te besteden bij Janssens Tweewielers in Wagenberg. De tweede en derde prijs is een cadeaubon t.w.v. € 25,00. Inschrijven is niet verplicht maar wie zeker wil zijn van deelname kan zich opgeven via info@kijkopdrimmelen.nl

 Ben of ken jij een hopeloos traag iemand en dus een potentiële Kampioen Traagfietsen? Zorg dat dan je aanwezig bent op zaterdag 10 juni.