Madese Boys 45+1 na 5 jaar weer kampioen

Afgelopen vrijdag werden de laatste wedstrijden afgelast. De laatste wedstrijden op vrijdag 12 mei werden uiteindelijk de beslissende wedstrijden gespeeld met in het voordeel van Madese Boys. Na vijf jaar is de 45+1 weer kampioen.

Madese Boys 45+1 won nipt van het sterke VCW en Beek Vooruit en speelde gelijk tegen OVV’67. De allerlaatste wedstrijd tegen Irene was de beslissende wedstijd wie kampioen werd.

Irene moest perse winnen om kampioen te worden. Madese Boys had aan winst en gelijkspel genoeg. Irene stond gelijk op 0-1, maar Richard van Dinteren kegelde net daarna de 1-1 in. Gelijk erna was het Henk de Paus (assistent leider/speler) die de 1-2 maakte. Maar Irene heeft altijd veerkracht en maakte 3-2. Helaas viel de altijd goede keeper Bas van Geel uit, die helaas na 10 jaar gaat stoppen, maar werd top vervangen door Perry van Bragt. Net voor tijd viel de beslissing: Frans van Mook speelde leider/speler Frankie van Groesen aan die fraaie 3-3 maakte! Dat werd de eindstand en maakte dat ook Madese Boys 45+1 dit voetbalseizoen kampioen is.

Madese Boys 45+1 bedankt iedereen voor de mooie competitie. En hoopt dat in september weer met alle teams een mooi voetbalseizoen gaat worden.