Madese Boys – NAC 2019

Afgelopen zaterdag werd op Sportpark de Schietberg de jaarlijkse clash of the titans gespeeld: Madese Boys – NAC. Hoewel er wederom geen winst voor de Madese ploeg in zat, wist Dennis Marijnissen wél de gegeven penalty binnen de doellijnen te schieten. De wedstrijd kende een eindstand van 1-7 tegenover 1-5 vorig jaar en 0-7 in 2017.

Dit jaar nam Maikel Walravens afscheid als speler van het eerste, mede vanwege de komst van zijn eerste kindje. Aan het begin van de wedstrijd werd hij uitgebreid bedankt door o.a. voorzitter Carel Rademakers en Lid van Verdienste én tevens zijn schoonvader Ad van den Elshout. Een grote bos bloemen mocht Maikel in ontvangst nemen en aan zijn vriendin overhandigen, waarna hij de eerste helft van de wedstrijd meespeelde. Vlak voor rust werd hij gewisseld en liep hij onder luid gejuich en applaus het veld af.

De aftrap van de wedstrijd werd overigens verzorgd door Michael Henzel uit Scherpenzeel. De mega NAC-fan heeft een verstandelijke beperking en had de eer om, in een Madese Boys-shirt, de spelers van 'zijn' cluppie te trotseren om een schot op het doel te wagen. Michael kwam, richtte, schoot én… miste nét het doel, maar ontving een enorm applaus van het +/- 1500 koppige publiek toen hij met een enigszins beteuterd gezicht naar de zijlijn liep. Dat beteuterde ging er snel af toen hij daar high five's en boks'en kreeg van spelers, grensrechters en publiek.

Met grote dank aan de organisatie waren wij zaterdag ook aanwezig en maakten een fotoreportage. Bekijk alle foto's die wij op het terrein van de Madese Boys maakten, zowel van de wedstrijd als tijdens de afterparty, via deze directe link naar het fotoalbum: https://kijkopdrimmelen.nl/albums/madese-boys-nac-2019.html

Beelden bij dit artikel