Marcel Simons laat sponsors en vrienden zien wat hij doet… én kan

Blauwhuis, wie kent het niet. Marcel Simons uit Hooge Zwaluwe racet er regelmatig met zijn Formule II stockcar. Een discipline die in onze regio niet wordt verreden. Om zijn sponsors te laten zien wáár ze nu precies aan bijdragen, regelde Marcel gisteren een touringcar. Een rit van zo’n tweeënhalf uur naar Friesland met 50 personen, waaronder ook KijkopDrimmelen.

Behalve Marcel Simons rijdt ook Bart Verhoef uit Wagenberg (Hooge Zwaluwe) in deze stockcarklasse. In de eerste manche finishte Bart op de 7e plaats, Marcel op plaats 9. Helaas begaf de versnellingsbak van Bart het zodat voor hem de wedstrijddag voorbij was. Marcel ging aangemoedigd door de 50 fans uit Made, Wagenberg en Zwaluwe in de tweede manche nóg feller tekeer en eindigde als 7e. In de derde manche ging het nog beter, Marcel werd 3e!

Deze mooie klasseringen waren goed voor een finaleplaats waar de fans natuurlijk tegen het motorgeweld op juichten. Helaas kreeg de stockcar van Marcel een geweldige oplazer van een concurrent waardoor een bout van de stuurinrichting losraakte. Hoewel einde oefening in deze finale was het busgezelschap onder de indruk van de prestaties van Marcel en Bart. Tof om een keer te zien waaraan je sponsort en waarover die dekselse gasten toch elke keer praten.

Ook KijkopDrimmelen dankt Marcel voor de uitnodiging en alle medepassagiers voor de gezellige dag. Foto’s vindt u via: https://kijkopdrimmelen.nl/albums/marcel-en-bart-in-blauwhuis.html