Scootmobieltocht tijdens Drimmelense Fietsweek

Vanmorgen vertrokken +/- 20 enthousiaste scootmobielers voor een gezamenlijke tocht door de gemeente. De scootmobieltocht is een onderdeel van de Drimmelense Fietsweek. Deelnemers konden genieten van een kopje koffie of thee bij startlocatie Dagbesteding Patske & de Smoutebol in Made alvorens ze begonnen aan de tocht van 25 kilometer.

De tocht leidt de deelnemers en 4 begeleidende fietsers door de gehele gemeente en tussen de middag konden zij allen aanschuiven bij Café De Polderpub in Lage Zwaluwe voor een heerlijke lunch.

André Broeken, mede organisator van deze scootmobieltocht, heeft al ruimere ervaring. Iedere maand maken leden van de Scootmobielclub namelijk ook gezamenlijk een tocht door de gemeente. Het socialiseren en  het buiten komen is vaak een belangrijk motief om deel te nemen aan deze tochten. Kim Schraven, medewerkster bij Surplus Welzijn én ook mede organisator van de scootmobieltocht, was zichtbaar enthousiast over de opkomst. Met een grote glimlach schonk ze dan ook, samen met Ria, de koffie en thee in en deelde plakjes cake uit.