Marijke Damen uit Terheijden wint gewillige maandprijs Maros

Héél veel mensen hadden deze maandprijs wel willen winnen, maar vanmorgen kwam Marijke Damen uit Terheijden naar voren als de winnares van de vleesschaal naar keuze van de Maros in Made. Vanmiddag reikte KijkopDrimmelen samen met Antoine Bossers de prijs uit aan Marijke, die de bon samen met haar man en kinderen goed zal gaan spenderen.

Marijke, die KijkopDrimmelen actief volgt, vertelde dat ze wel eens vaker mee doet met onze maandprijsacties, maar dat ze zou winnen, zag ze toch zeker niet aankomen. Ze had het zelf dan ook nog niet eens gezien, maar ze werd getipt door iemand anders dat zij gewonnen had. De zichtbaar gelukkige Marijke en haar man vertelden ons dat ze met een goede fles wijn en het kwaliteitsvlees van Maros een gezellige avond met hun kinderen tegemoet zullen gaan. De winnaars van de maandprijs worden altijd eerlijk en willekeurig gekozen, maar kinderen Marsha en Mitchell zijn óók al bekend met KijkopDrimmelen. Marsha trouwde op de Schans in Terheijden en Mitchell behaalde zijn bachelor aan het conservatorium, wat u in beide gevallen op ons platform heeft kunnen lezen! 

De redactie van KijkopDrimmelen feliciteert Marijke van harte met het winnen van deze geweldige prijs en wenst haar en haar gezin een heerlijke avond toe!

De volgende maandprijs is ook een hele leuke: in december geven wij namelijk een speelgoedtractor weg, welke verzorgd wordt door Loonbedrijf Gebr. de Jong uit Hooge Zwaluwe. Hou dus ook in december KijkopDrimmelen goed in de gaten!