Met z’n vieren genieten van de nazomer… Maak nú kans op de 40ste maandprijs!

De veertigste maandprijs is een overheerlijke prijs waarmee u niet alleen uzelf, maar nog drie anderen heel blij zult maken!

We geven in augustus namelijk een etentje voor vier personen weg, bij Brasserie De Thuishaven in Lage Zwaluwe!

Brasserie De Thuishaven is een nieuwe eetgelegenheid in de binnenhaven van Lage Zwaluwe. Terwijl u geniet van het uitzicht op de boten, jachtschepen en sloepjes, geniet u óók van een driegangenmenu. Als u onze maandprijs van augustus wint, mag u namelijk samen met drie andere personen bij De Thuishaven aanschuiven. Iedere persoon mag een voor-, hoofd- én nagerecht uitkiezen van de menukaart. Bent u meer een soep-, vis- of vleespersoon? Op de kaart van De Thuishaven staat vast en zeker iets naar uw zin!

De reservering voor deze maandprijs is te maken op dinsdag tot en met zondag en het enige dat er onderaan de totaalrekening staat, zijn de drankconsumpties.

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht openbaar en maak kans op deze geweldige prijs. Op 31 augustus aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.