Met z’n vieren uit eten in hartje Made… Maak nú kans op de 35ste maandprijs!

Ga maar alvast goed nadenken, want als u onze vijfendertigste maandprijs wint, mag u niet één, niet twee, maar zelfs drie mensen meenemen!

We geven in maart namelijk een etentje voor vier personen weg t.w.v. maar liefst € 150,00 bij Restaurant De Steenhoeve, onderdeel van 't Trefpunt in Made! 

Hotel & Partycentrum 't Trefpunt bestaat dit jaar 40 jaar en dat vieren zij het gehele jubileumjaar door met leuke acties en kortingen. Wij hebben hen weten te strikken voor de maandprijs van maart, waarbij wij vier personen heel blij mogen maken! Geniet van de mooiste gerechten, de lekkerste producten en de beste service bij 't Trefpunt. Als u deze maandprijs wint, krijgt u vier keer het à la carte driegangen actiemenu, t.w.v. € 37,50 per persoon, helemaal gratis!

De reservering voor deze maandprijs is te maken op maandag tot en met vrijdag en het enige dat er onderaan uw totaalrekening staat, zijn uw drankconsumpties.

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht openbaar en maak kans op deze geweldige prijs. Op 30 maart aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.