Restaurant De Steenhoeve 2.0 vanaf vandaag officieel geopend

Het zal u niet ontgaan zijn: de afgelopen week heeft er een flinke verbouwing plaatsgevonden in restaurant De Steenhoeve, onderdeel van 't Trefpunt in Made. Het rood/bruine is eruit, het groen is erin, aangekleed met industriële invloeden en warme houttinten. Een enorme verandering ten opzichte van hoe het was, waarvan wij u de foto's kunnen tonen.

We hebben de verbouwing op de voet gevolgd. Vorige week hebben we u de toen nog geheime beelden getoond van de start van de verbouwing, afgelopen woensdag maakten wij foto's van het 'work in progress' en vanmiddag legden wij het eindresultaat vast. In de fotoslider boven dit artikel vindt u eerst 10 foto's van het eindresultaat, gevolgd door 15 foto's van de verbouwing én een foto van het cadeautje dat de KBO afdeling Made en Drimmelen gisteren overhandigde, in het kader van het 40-jarig bestaan van 't Trefpunt. Bij de overhandiging waren Ed, Hans en Dylan van der Steen aanwezig, samen met moeder en oma Dina. Dina richtte samen met haar man Janus, 40 jaar geleden het bedrijf op. Dit heugelijke feit wordt dit jubileumjaar uitgebreid gevierd met leuke acties en kortingen.

Met één van die acties hebben wij zelf ook iets te maken. Wij hebben 't Trefpunt, en met name De Steenhoeve vanwege de verbouwing, gestrikt voor onze maandprijs van maart 2019. We kunnen nog niet teveel verklappen, behalve dat morgenochtend om 10.00 uur de winactie online zal komen, waarbij u kans kunt maken op een prijs ter waarde van maar liefst € 150,00! Houd morgenochtend, zaterdag 16 maart dus, KijkopDrimmelen.nl goed in de gaten. 

Beelden bij dit artikel