NL Doet in De Lisdodde

Elk jaar wordt er aan NL Doet deelgenomen bij De Lisdodde in Lage Zwaluwe. Dit jaar stond in het teken van opfrissen, repareren en opruimen. Kees en Marco, vakschilders van Kavelaars Schilderwerken, namen de wanden en plafond onderhanden van de ontmoetingsruimte van het wooncomplex voor mensen met een beperking.

Die hadden gezamenlijk een fris/witte kleur uitgekozen die door de schilders geheel gratis en belangeloos werd aangebracht. Natuurlijk daarbij geholpen door Puck en Tonny. Ad en Rian uit Den Hout waren van de partij om mee te helpen met de ramen zemen. Waar hun neef Hennie die ook in De Lisdodde woont het resultaat vanuit zijn rolstoel gadesloeg, hielp bewoner Addie mee met zemen.

Uit Rosmalen waren Cor en Nel naar Lage Zwaluwe gekomen om in het huis waar hun (schoon)zus Nelleke woont, mee te klussen met alles wat voorhanden is. Cor moest meteen aan de bak voor Irene want het zadel van haar hometrainer was kapot. In een hand(en moer)omdraai monteerde Cor een nieuw zadel zodat Irene er weer op kan fietsen.

Beelden bij dit artikel