Nog geen plannen voor de kerstvakantie? Musical over The Grinch een aanrader

Hoewel Netflix de kerstfilmklassieker The Grinch heeft verwijderd, hoef je niet te treuren. Je kunt namelijk nog wél de musical The Grinch en het gestolen Kerstfeest gaan bekijken in de kerstvakantie. Stichting JONG Theater voert deze musical op in theater De Kring in Roosendaal. En dan zeg je, waarom plaatst KijkopDrimmelen, hét platform voor en over alle kernen van onze gemeente, een bericht over een musical in Roosendaal? Nou da's heel simpel: Tico Rovers uit Lage Zwaluwe speelt de kleine Wiemeester!

Tico is pas 12 jaar, maar schittert in de voorstelling die in première gaat op Tweede Kerstdag. De voorstelling neemt je mee in een verborgen wereld in één kleine sneeuwvlok, naar de wonderlijke wereld van de Wie's. De Wie's leven in Wiestad, waar het vrolijke volkje 364 dagen per jaar uitkijkt naar die ene dag: Kerstmis. De kleine Wiemeester is de burgemeester van Wiestad en wordt dus gespeeld door Tico. De kleine Wiemeester is een pestvogel, die de Grinch op jonge leeftijd flink heeft gepest. De Grinch leeft daarom ver verstopt van al het feestgedruis in de eenzame berg en hij heeft het gifgroene plan om dit jaar het Kerstfeest te stelen.

De voorstelling van Stichting JONG Theater is een sprankelende wintervoorstelling boordevol muziek, kleur en spektakel. De Grinch en het gestolen Kerstfeest gaat in première op Tweede Kerstdag in de Grote Zaal van Theater De Kring in Roosendaal. Vanaf dan is de voorstelling een kleine week te zien tijdens de kerstvakantie, van 26 t/m 30 december 2019, zowel 's middags als 's avonds. Lijkt het u leuk om deze musical te gaan bekijken? Klik dan verder naar de website voor kaartjes

Kijk ook eens hiernaar:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1934192200059544&id=243930475752400