Nog maar vijf buitenkramen beschikbaar voor het Zwaluws Kerstfeest

Op 9 en 10 december staat in en rondom de Katholieke Kerk in Lage Zwaluwe het Zwaluws Kerstfeest gepland. Naast een echte Santarun en een feestavond van Partydisco P&P, staat op zondag de kerstmarkt gepland.

De hele zondag staat in het teken van kerstkraampjes met kerstspulletjes, lampjes, kerstbomen, vuurhaarden en optredens van diverse bands en koren. U mag het allemaal verwachten en ervan genieten op 10 december vanaf 11.00 uur. Dat de nieuwe opzet van de Zwaluwse kerstmarkt aansloeg, werd direct duidelijk toen na de aankondiging op KijkopDrimmelen op 7 oktober jl., de aanmeldingen voor marktkramen binnenstroomden. Binnenin de kerk zijn er helaas geen kramen meer beschikbaar, maar buiten op het sfeervolle kerkplein zijn nog wél enkele plaatsjes vrij.

Als u ook deel wilt nemen aan de kerstmarkt en uw spullen wilt komen verkopen, twijfel dan niet te lang en neem snel contact op met de organisatie. Er zijn dus nog maar vijf kramen beschikbaar! U kunt zich direct aanmelden via kerstweekendlz@gmail.com