Oktoberfest tijdens Mensday 2021

Het mocht weer: op vrijdag 15 oktober vond de Mensday plaats bij de Terheijdense Tennisvereniging Ruitersvaart. En omdat het nu in oktober in plaats van september plaatsvond, was er gelijk een thema. Veel van de 44 deelnemers hadden daar iets mee gedaan en ook het barpersoneel was gepast gekleed in dirndl en lederhosen. De muziek was geheel in de stijl van het Oktoberfest. En bier kon gedronken worden uit heuse pullen.

En er werd natuurlijk ook volop getennist, in 4 poules van 09.00 uur tot 17.00 uur, met af en toe een pauze. Meedoen is tijdens Mensday belangrijker dan winnen. Dus na de laatste wedstrijd volgde er een korte prijsuitreiking waarbij iedereen in de prijzen viel. Het weer was onverwacht fantastisch waardoor er de gehele dag van het sfeervolle terras gebruik gemaakt kon worden. Daar stond ook het ‘rode draad spel,’ een groot blok hout waarbij het de bedoeling was om in 5 slagen een grote spijker er zo diep mogelijk in te slaan. Dat bleek lastiger dan gedacht, misschien ook omdat dit spel aan het einde van de middag op de planning stond.

Veel dank gaat uit naar de bardienst, want zonder hen is een Mensday op deze manier niet mogelijk. Hoe mooi is het dat de voorzitter zelf opnieuw als afsluitende bardienst zijn steentje bijdroeg. En de vereniging werkte goed mee zodat het evenement kon worden georganiseerd zoals de deelnemers dat gewend waren. En dat blijkt een succesvolle formule: Het is niet voor niets dat we afgelopen vrijdag de 26e editie van de Mensday mochten beleven. Er waren deelnemers bij die al vanaf het begin meedoen! Een klassieker dus binnen TTV Ruitervaart die ongetwijfeld volgend jaar opnieuw zal worden georganiseerd. En voor deelname hoef je niet eens lid van de club te zijn. Het kan een leuke eerste kennismaking zijn met de tennissport en de vereniging.

*Ingestuurd bericht door T.T.V. Ruitersvaart.