Ontsnap jij op tijd uit de Drugslab Escaperoom in Made?

Politie Zeeland en West-Brabant hebben een nieuw middel om mensen bewust te maken van de gevaren van een drugslab; de mobiele escaperoom. Woensdag 3 november staat de escaperoom in Made. Je bent benieuwd naar de vreemde trailer in je straat, hij staat er al weken, maar vanavond is de deur open. Ineens wordt er iets geactiveerd… Daar sta je dan, tussen de ketels, rook, drugs, formules en die geur… Lukt het jou om op tijd te ontsnappen?

Voltooi de opdrachten in de escaperoom en maak op tijd de bom onschadelijk. Aanmelden voor de escaperoom is niet nodig, je kunt vrij inlopen. Wel is er een beperkt aantal mensen tegelijkertijd in de escaperoom toegestaan, dus het kan zijn dat je eventjes moet wachten. Op 3 november tussen 11.00 en 21.00 uur staat de Drugslab Escaperoom aan de Middelmeede 30 in Made.


Drugslab in jouw buurt?
Ruik jij wel eens een vreemde chemische lucht bij jou in de buurt? Zie je ’s avonds regelmatig mensen rondom een verlaten loods of schuur en zijn de ramen afgeplakt? Of zie je wel eens een wit busje met de achterkant tegen de ingang geparkeerd? Wat doe jij dan? Bel je de politie? Hopelijk wel! Dit kan namelijk betekenen dat er een drugslab in jouw buurt zit en dat brengt de nodige gevaren met zich mee.