Op weg naar de Zwaluwse Havenfeesten: het horecaprogramma

Bij de Zwaluwse Havenfeesten hoort natuurlijk ook een uitgebreid horecaprogramma. Van Partydisco P&P, tot Drumfanfare Excelsior / Carribean band, tot LuroMusic en CU in Court. Eetcafé Hier is 't, eetcafé 't Roer Om en café De Thuishaven pakken flink uit voor de bezoekers van de Havenfeesten nieuwe stijl.

Op vrijdag vindt de officiële opening van de nieuwe Thuishaven plaats. Ed en Arja hebben het café aan de haven overgenomen en openen 22 juni hun deuren. Van 17.00 tot 19.00 uur geniet u van een dubbele Happy Hour om de opening te vieren. Van 19.00 uur tot 21.00 uur is het café open, waarna iedereen kan verkassen naar eetcafé 't Roer Om. 

In 't Roer Om vindt op vrijdag 22 juni de opening van de Zwaluwe Havenfeesten plaats. Met écht Zwaluws feestduo Partydisco P&P is een feestje gegarandeerd. Om 20.30 uur openen de deuren van 't Roer Om en de entree is deze avond geheel gratis. Nog kans maken op een meter bier? Kijk dan eens op de Facebookpagina van P&P voor de winactie.

Op zaterdag 23 juni vindt de Verlichte Botenshow plaats, met een Carribean thema. In café De Thuishaven treedt deze avond de Carribean Band van Drumfanfare Excelsior Rotterdam op, die er door de ritmische klanken van de blaasinstrumenten en het opzwepende slagwerk voor zorgen dat de gevoelstemperatuur stijgt en het publiek zich in tropische sferen waant. Rond de klok van 00.00 uur is hier ook de prijsuitreiking van de Verlichte Botenshow. 

Op zondag 24 juni staat LuroMusic op het terras van eetcafé Hier is 't. Het eetcafé, dat aan de Nieuwlandsedijk is gevestigd en dus op de route van de braderie, beschikt over een geweldig terras boven het water! Met begeleiding van de gezellige klanken van LuroMusic is het hier heerlijk toeven. Op het beursplein staat tevens een draaiorgel. 

Van de vroege middag tot de vroege avond op zondag 24 juni treedt de band CU in Court op in eetcafé 't Roer Om. Tussen 14.00 en 19.30 uur brengt de band uit Breda de beste pop en rock covernummers. Het terras van 't Roer Om kijkt over de binnenhaven van Lage Zwaluwe en op de Kwistgeldweg komen tevens oldtimertrekkers te staan, stijgt tegenover het terrein de helikopter op en rijdt er een treintje langs. Gezellig!