Organisatie De May Kwist hoopt op uw hulp voor tweede editie dit najaar

De organisatie van De May Kwist hoopt dit najaar de tweede editie van de dorpsquiz voor en over Made te kunnen laten plaatsvinden. Na een succesvolle eerste editie in 2018, een feestelijke ontknoping in 2019 en een teleurstelling over het uitstel van de tweede editie in 2020, zetten zij nu alles op alles om op 9 oktober 2021 de Mayse kwis wél te kunnen starten. De organisatie is al druk doende, met foto’s, filmpjes en vragen, maar dat zo’n dorpsverbindend evenement organiseren gaat natuurlijk niet zonder financiële middelen en daarom hebben zij nu tevens een sponsorpagina op hun website toegevoegd.

Op de sponsorpagina staan de mogelijkheden om het evenement te steunen. Met de keuzes Goud, Zilver en Brons is er voor een ieder die wil helpen, een passende optie. In het bijgevoegde Sponsorboek worden de verschillende mogelijkheden uitgelegd en een toelichting gegeven over ieder sponsorpakket. Zo krijgt u bijvoorbeeld bij een Bronzen sponsoring (à € 25,00) een vermelding op de sponsorpagina met, indien van toepassing, een link naar uw website. Kiest u voor een Zilveren sponsoring (à € 75,00) dan krijgt u daarbij nog eens een vermelding van uw logo/bedrijfsnaam op de website, in het quizboek en tijdens de prijsuitreiking op het eindfeest. Kiest u de mooiste optie, een Gouden sponsoring (à € 150,00) dan krijgt u al het bovenstaande én uw logo in de films die gebruikt worden voor de prijsuitreiking en als terugblik, u mag één vraag aanleveren die in de quiz wordt opgenomen en als u dat wenst, kunt u een opdracht aanleveren die de teams bij uw bedrijf of op uw website moeten uitvoeren!

De genoemde bedragen zijn eenmalig en zijn geldig voor de tweede editie van De May Kwist. Mocht, in het allerergste geval, de tweede editie niet dit jaar plaats kunnen vinden, blijven de sponsorgelden staan tot wanneer het wél doorgang vindt. Heeft u na het lezen van het sponsorboek nog vragen of wilt u De May Kwist graag sponsoren? Stuur dan een mailtje naar sponsor@maykwist.nl. De sponsorcommissie, Cees Ligtvoet en Patrick Akkermans, beantwoordt uw vragen graag. Voor meer informatie over De May Kwist en de ontwikkelingen rondom de inschrijvingsdag op 10 april, houd u de pagina’s van De May Kwist en KijkopDrimmelen nauwlettend in de gaten.