Organisatoren Zwaluws Kerstfeest komen met een voor iedereen toegankelijke Santarun

Zoals al eerder vermeld op KijkopDrimmelen wordt op zaterdag 9 en zondag 10 december het Zwaluws Kerstfeest georganiseerd. Naast een kerstmarkt op zondag (waarvan de kraamverhuur erg hard gaat dus schrijf nu nog snel in!) en de feestavond op zaterdag ter ere van het 5-jarig bestaan van Partydisco P&P, maken de organisatoren bekend ook een heuse Santarun op te zetten!

Op zaterdag 9 december om 15.30 uur is het verzamelen op het plein van de katholieke kerk in Lage Zwaluwe, waarna om 16.00 uur het startschot van de Santarun klinkt. Hardlopend, wandelend, langlaufend of op stelten, iedereen mag en kan meedoen aan de run, die over een lengte van 3,5 kilometer door het dorp voert. 

Deelnamekosten voor volwassenen bedragen € 12,50 en voor kinderen € 5,00. Volwassenen krijgen van de organisatie een kerstmannenpak die zij mogen houden en de kinderen krijgen een eigen kerstmuts. Vanzelfsprekend gaat ook deze opbrengst naar Stichting De Lisdodde, het goede doel dat gekoppeld is aan het Zwaluws Kerstfeest. Na afloop van de Santarun krijgen alle deelnemers glühwein of fris en een oliebol. 

Inschrijven voor de Santarun, alsmede voor de kerstmarkt, alsmede voor het reserveren van P&P-feestkaarten, kunt u via kerstweekendlz@gmail.com.