Popkoor Ameezing uit Made geeft koffieconcert in Restaurant Onze Kerk

In Restaurant Onze Kerk in Hooge Zwaluwe kan elke tweede zondag van de maand genoten worden van Muziek op Zondag, waarbij elke maand een ander muzikaal ensemble te gast is. Gisterochtend mocht Popkoor Ameezing uit Made de bezoekers vervullen met muzikale blijdschap. Dat deden zij met medewerking van koor Tempeliers. 

Tien jonge dames van Ameezing betraden de vloer van Onze Kerk en brachten een variatie aan nummers ten gehore. Van het prachtige 'Perfect' van zanger Ed Sheeran tot het meer up-tempo 'Stitches' van zanger Shawn Mendes. Samen met toetsenist Jan Brenders, drummer Patrick Leidelmeijer en gitariste Hilde Beukenkamp, werd het een concert waar de dames met een goed gevoel op terug kunnen kijken. 

Op 15 december 2013 gaf toen nog Tienerkoor Amee-Zing haar allereerste optreden in de protestantse kerk in Hooge Zwaluwe. Dit jaar bestaat het koor dus 5 jaar en vieren de dames hun lustrum. Inmiddels uitgegroeid naar jongvolwassenen, is 'tienerkoor' vervangen door 'popkoor' en wordt 'Amee-Zing' afgekort naar 'Ameezing'.

Om muzikaal uit te kunnen breiden en te vernieuwen, is Ameezing op zoek naar nieuwe leden. Het koor staat onder leiding van Clarina van Winden en zij laat ons weten dat er op dit moment alleen vrouwelijke leden zijn. "Van origine is Ameezing een meidenkoor, maar er zijn niet veel dames die de derde stem kunnen zingen, dus het zou eigenlijk wel leuk zijn als ook jongens zich willen aanmelden". 

Lijkt het jou leuk om lid te worden van een jong popkoor dat zich continu ontwikkelt, klassiekers, maar ook nummers zingt van hedendaagse artiesten en optreedt op allerlei verschillende plaatsen en evenementen? Dan kun je je aanmelden bij Popkoor Ameezing, via hun Facebookpagina https://www.facebook.com/popkoorameezing of bij Clarina van Winden via clarina@vofvanwinden.nl of 06-14134699.

Beelden bij dit artikel