Poppendokter houdt spreekuur in Made

Morgenmiddag – woensdag 10 oktober – is er op het gemeentehuis in Made de Middag van de Duurzaamheid. Duurzaam Drimmelen heeft het initiatief genomen voor deze middag die o.a. door de gemeente wordt ondersteund. Wethouder Jürgen Vissers zal de middag openen om 13.00 uur.

Op het programma staan onder andere een poppendokter, een speelgoedmonteur die kapot speelgoed repareert, een afvalbakkenrace, iets leuks maken van plastic flesjes, speelgoed ruilen, een spel en kleurplaten voor de kleintjes. Ook zijn er filmpjes te zien die gemaakt zijn door kinderen.

Om 14.00 uur en om 15.30 uur kunnen kinderen op de foto met Drimmel de afvalbever. Het is niet nodig om je aan te melden en deelname is gratis. Vergeet niet om plastic flesjes mee te nemen, kapot speelgoed of een pop of knuffel waar iets aan mankeert. Verder mag je één stuk speelgoed meenemen om te ruilen voor een stuk speelgoed van een ander kind.

Je bent samen met je ouders en/of grootouders welkom in de hal van het gemeentehuis op woensdagmiddag 10 oktober vanaf 13.00 uur.

Beelden bij dit artikel