Powerweekend Made gaat online met Test & Tune

Het grootste truck- en tractorpullingevent van Europa, het Powerweekend Made, waar per weekend zo’n drieëntwintigduizend bezoekers op afkomen, kon in juni dit jaar vanwege de coronamaatregelen geen doorgang vinden. Verschillende speculaties en verhalen gingen de rondte over wat nu, maar gisterenavond maakte de organisatie definitief bekend dat het Powerweekend Made tóch nog door gaat, maar dan wel online.

Naar het terrein van het Made’s Powerweekend toekomen heeft dus ook geen zin, dat benadrukt de organisatie ten zeerste. Meer dan honderd machines uit meer dan vijftien klassen zullen vol gas gaan over de banen van het Made’s Powerweekend-terrein, maar datzelfde terrein zal volledig afgesloten worden voor bezoekers. Powerweekend Test & Tune is een online evenement waarbij je de trucks en tractors dus vanuit je luie stoel op je beeldscherm kunt aanschouwen.

Dit hele feest staat te gebeuren op 12 en 13 septemer 2020. De tijden zijn op dit moment nog niet bekend, alsmede is het nog onbekend welke klassen er zullen rijden. Wel is bekend dat een ticket voor de livestream 5 euro kost. Deze zijn tevens nog niet verkrijgbaar. Wilt u op de hoogte blijven van Powerweekend Test & Tune? Kijk dan regelmatig op de website www.powerweekend.nl/nl/live.

*Foto: screenshot website Made’s Powerweekend.