Programma Koningsdag 2021 Made

Het Oranje Comité Made heeft haar programma voor Koningsdag 2021 bekendgemaakt. Koningsdag is een feestelijke dag, een dag van samen leuke dingen doen. Om het ‘WIJ-gevoel’ wijd te verspreiden, is het comité trots dat zij dit jaar toch een feestelijk programmaatje kunnen presenteren. Geniet van deze dag en houd je aan de regels!

Programma Koningsdag 2021 Made
Dinsdag 27 april

09.00 uur De Gepavoiseerde Molen draait
Molen de Hoop doet Leven aan de Geraniumstraat

09.45 uur Burgemeester en Oranje Comité hijsen de vlag op het gemeentehuis. Is te volgen via een live stream van Omroep Drimmelen.

10.00 uur Een ieder zingt/speelt het Wilhelmus
We vragen alle Mayeners om voor je eigen huis het Wilhelmus te zingen of te spelen als je een instrument hebt. We vragen de leden van de Madese muziekverenigingen hier het voortouw in nemen. Tekst te vinden op de website en FB pagina van het Oranje comité

10.30 uur Kei leuke speurtocht
Organisatie: Turnvereniging de Zwaluwen
In het centrum van Made zijn stenen verstopt in de etalages van ondernemers in het Bruisend Made BIZ gebied van Albert Heijn tot de Aldi + aanliggende pleinen (Nieuwstraat – den Deel – Raadhuisplein – Godfriedschalkenstraat – Marktstraat – Kerkstraat – Stationsstraat). Ga op pad met je versierde rijwiel, of ga lekker te voet en zoek de stenen en noteer de letters. Deze vormen een woord/zin. De oplossing kan je mailen naar info@oranjecomitemade.nl. Meer informatie op onze FB pagina en www.oranjecomitemade.nl. Er is geen startpunt, en je kunt de hele dag speuren! Volg onze FB pagina voor aanwijzingen. Er zijn fantastische prijzen te winnen.

11.00 uur Bezoek aan nieuw gedecoreerden
Ook dit jaar zullen weer een aantal Mayeners een lintje ontvangen. Leden van het Oranje Comité zullen ze een bezoek brengen, en ze namens de gemeenschap de felicitaties overbrengen.

Om er een feestelijk geheel van te maken, willen wij iedereen (kinderen en volwassenen) verzoeken in ORANJE KLEDING te verschijnen.