Rennen geblazen maandag 10 oktober in Lage Zwaluwe

Maandagmiddag/avond 10 oktober tussen 17.00 uur en 19.00 uur organiseert de gemeente een informatiebijeenkomst over de herontwikkeling van het voormalige Degaterrein aan de haven van Lage Zwaluwe. Het college heeft in hoofdlijnen een visie beschreven waar iedereen kennis van kan nemen én reacties op kan geven.

U bent welkom in café De Thuishaven, Kwistgeldweg 3 om mee te kijken en mee te denken. Namens het college is wethouder John van Oosterhout aanwezig op de bijeenkomst die het karakter heeft van een inloopmiddag/avond.

Eveneens op maandag 10 oktober tussen 18.00 uur en 20.00 uur, organiseert de gemeente een informatiebijeenkomst over vluchtelingen. Deze avond wordt mede georganiseerd door SW&O, Theek 5, Vluchtelingenwerk en bewonersgroepen. 

U bent welkom op basisschool De Grienden, Nieuwstraat 8 in Lage Zwaluwe om meer te horen over vluchtelingen, hun achtergrond en hoe ze in Nederland worden opgevangen. Nu er geen asielzoekerscentrum in Drimmelen komt, betekent dat niet dat het thema vluchtelingen niet actueel meer is.