Slotdag I Love Traaie; van ontbijt tot Sarah en Julia

Een geweldig dorpsontbijt door en van Harmonie Terheijden was de start van de laatste dag van I Love Traaie. Volgens oud-voorzitter Piet Weterings was de iets hogere bijdrage méér dan gerechtvaardigd. Prima verzorgd dus.

Prima verzorgd waren ook de optredens door kids die de moed hadden om gebruik te maken van het open podium. Veel applaus – en zéker niet alleen van hun ouders of familie – bewees dat héél Terheijden het prachtig vond. Ondertussen waren de deelnemers van de Terheijdenloop ook over de finish gekomen, waarbij ze werden afgevlagd door wethouder Harry Bakker.

Na het open podium en enkele demonstraties, waren het de zangeresjes Sarah en Julia die het slotconcert van I Love Traaie 2018 verzorgden. Natuurlijk hebben we de zusjes opgewacht en op de foto gezet maar het optreden zelf moesten we overslaan.

Daar hebben we geen spijt van want het Nederlands Kampioenschap Wipvogelschieten was ongemeen spannend met een geweldige afloop. Dat de Terheijdense schutters kampioen van Nederland zijn geworden, las u al eerder op hét platform voor de gehele gemeente Drimmelen: KijkopDrimmelen.

Beelden bij dit artikel