Spraakvermaak aflevering 85 via livestream

Zondag 7 februari wordt de 85ste aflevering van het zondagmiddagprogramma Spraakvermaak via een livestream uitgezonden. Het succesvolle Spraakvermaak zendt al enige tijd afleveringen uit via een livestream vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. In de aankomende aflevering zijn te gast:

Sigrid Kaag, lijsttrekker D66 en minister in het kabinet Rutte III, Jaap Korteweg, ‘De Vegetarische Slager’, Birgit Verhoeven, bekend van Omroep Brabant, is gastpresentator, Mirjam bezoekt bewoners van een chaletpark, de column wordt verzorgd door Paul Smits, ondernemer en waterstofpionier, muziek is er van Erik Rozendom en John van Kalmthout, de quiz ‘Fein en Gijn’ wordt gespeeld door Corné Dudok en Remco van Bochove en het slotlied wordt verzorgd door MIX waarin ze een humoristische terugblik ten gehore brengen.

De uitzending start om 14.00 uur en het programma begint om 14.30 uur. Wilt u deze uitzending van Spraakvermaak digitaal bijwonen? Neem dan de volgende stappen:

  • Ga naar www.spraakvermaak.nl en druk op de ‘Livestream bestelknop’ op de startpagina/homepage;
  • Vul uw gegevens in en voldoe via iDeal € 2,50;
  • Wanneer uw betaling binnen is, ontvangt u een link en een uniek wachtwoord, waarmee u toegang heeft tot het volgen van de 85ste aflevering van Spraakvermaak.
    Let op: het zou kunnen dat de mail met de link en het wachtwoord in uw spambox of ongewenste e-mail terecht komt. Controleer deze dus indien nodig.