Inschrijvingen Blai op de May in volle gang

Op zaterdagavond 13 februari (tijdens carnaval inderdaad) presenteert C.V. De Kinkeluten een live online editie van Blai op de May. Iedereen op de May (en natuurlijk ook iedereen die daar niet vandaan komt) kan de quiz live volgen via een livestream en de antwoorden kunnen interactief worden gegeven via een app op je smartphone of tablet.

Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van C.V. De Kinkeluten, maar direct inschrijven op de inschrijfpagina kan natuurlijk ook, via volgende link: https://plaatsenreserveren.nl/blai-op-de-may. De livestream is helemaal niet ingewikkeld en verder gedetailleerde informatie en duidelijke uitleg krijgen de deelnemers per e-mail direct na inschrijving. Een inschrijving kost € 11,11. Als team inschrijven en als team vanuit huis deelnemen kan en mag natuurlijk, maar C.V. De Kinkeluten vraagt wel iedereen de geldende RIVM COVID-19 voorschriften te respecteren en na te leven. Een team kan zich inschrijven met één inschrijving. Je speelt dan samen met jouw team via één account op de app mee. Bij inschrijving wordt gevraagd om een teamnaam of een unieke deelnemersnaam.

Mede dankzij de medewerking van onder andere (erelid van C.V. De Kinkeluten) Theo de Wijs, van Freek Reniers van HRS en van hotel De Korenbeurs gaat dit een grandioze en carnavaleske online quizshow worden. De huidige bezitters van “Dieje Lelluke Beker”, Rob Schellekens, Henk Stoop en André Sips, voelen de hete adem (wel vanaf anderhalve meter natuurlijk) van de rest van de May al in de nek. De kans lijkt erg groot dat zij deze felbegeerde beker in 2021 moeten gaan afstaan aan de winnaar van de aankomende online editie van Blai op de May. 

Beelden bij dit artikel