Spraakvermaak aflevering 92 live én via livestream

Zondag 13 maart 2022 staat de 92ste aflevering van Spraakvermaak op de planning, tevens de laatste aflevering dit seizoen. Bij de afsluitende aflevering is publiek welkom om het programma fysiek bij te wonen, maar iedereen die dat niet kan of wil, kan het tevens digitaal volgen via een livestream.

De zaal van de Gouden Leeuw gaat om 13.00 uur open voor seizoenkaarthouders en vanaf 14.00 uur worden er losse toegangskaarten verkocht, als er op dat moment nog plaatsen beschikbaar zijn. De aflevering start om 14.30 uur. Via de livestream is inloggen mogelijk vanaf 14.00 uur. Seizoenkaarthouders krijgen een link via de mail, niet-seizoenkaarthouders kunnen via www.spraakvermaak.nl de livestream ‘bestellen’ voor € 5,50 per aflevering. Voor wie zondag in de Gouden Leeuw een toegangskaartje wil kopen, betaalt daarvoor € 3,50. Mits vanzelfsprekend je een seizoenkaarthouder bent, dan kun je gratis de zaal betreden.


In de 92ste aflevering zijn o.a. te gast Anna Gimbrère, wetenschapsjournalist, Frans Timmermans, vicevoorzitter Europese Commissie, Stephan van Gurp, voorzitter Sportvereniging Voetbal Terheijden. Gastpresentator is Cor Smits, gemeentesecretaris Etten-Leur en voormalig gemeentesecretaris van Drimmelen, de column wordt verzorgd door Andy Marcelissen. Tevens zullen zes van de zeven lijsttrekkers tijdens deze gemeenteraadsverkiezingen aanschuiven voor een politieke presentatie. Het lijsttrekkers-duo van SAMEN Drimmelen was niet als duo welkom, waarna zij besloten hebben in zijn geheel niet mee te doen aan dit programma. Annemarie en Marieta Kuypers spelen de Tweelingenquiz en zoals gewoonlijk verzorgt MIX het slotlied.