Terheijdense Tennisvereniging Ruitersvaart ontvangt plaquette vanwege 50-jarig jubileum

De Terheijdense Tennisvereniging Ruitersvaart viert in het weekend van 24, 25 en 26 september 2021 haar 50-jarig jubileum. Tijdens de bestuursvergadering van woensdag 30 juni jl. werd ter gelegenheid hiervan door een vertegenwoordiger van de KNLTB alvast een plaquette uitgereikt.

Eigenlijk had het jubileum in 2020 gevierd moeten worden, maar het coronavirus en de daarop volgende beperkingen maakten een uitstel van een jaar noodzakelijk. Er heerst goede hoop dat het dit jaar wel door kan gaan op de manier zoals het bedoeld is. Het weekend van 24, 25 en 26 september staat volledig in het teken van het jubileum. Op de vrijdagavond staat de jeugd centraal. Met een barbecue, leuke activiteiten en een disco trappen zij het weekend af. Op zaterdagavond is er een groot feest voor leden en oud-leden en op zondagmiddag is er een tennistoernooi met genoeg gelegenheid tot ontspanning langs de baan. Kortom, voor elk wat wils.

Laten we hopen dat het ‘50+1-jubileum’ dit jaar wel doorgang kan vinden. De voortekenen zijn gunstig, gezien de tennisactiviteiten die alweer zijn opgepakt nadat de versoepelingen werden afgekondigd. Maar alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat het echt kan!

Beelden bij dit artikel