Tijd voor jezelf of een cadeautje voor iemand anders. Maak nú kans op de 55ste maandprijs!

Met deze maandprijs heb je even wat tijd voor jezelf óf je kunt iemand wat tijd voor haarzelf cadeau geven.

Wij geven de laatste zaterdag van november namelijk een cadeaubon t.w.v. € 40,00 én een kettinkje in cadeauverpakking weg, komende van en te besteden bij Schoonheidssalon Freshyess in Drimmelen-dorp!

Vind jij dat jij wel een cadeautje verdient? Of heb je een vriendin die wel eens iets leuks mag krijgen? Of misschien wil je je moeder, zus of oma een hart onder de riem steken. Met deze maandprijs kan dat! Bij schoonheidssalon Freshyess in Drimmelen kun je terecht voor beautybehandelingen, kun je je nagels laten verzorgen, je wenkbrauwen of wimpers laten verven en zelfs je tanden laten bleken. Waar je ook voor kiest, de cadeaubon is in te wisselen op alle mogelijke behandelingen.

Freshyess heeft er daarnaast ook nog een extraatje bij gedaan. Naast de cadeaubon, ontvangt de winnaar of winnares namelijk ook een goudkleurige ketting met een hangertje in een leuke cadeauverpakking.

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht openbaar en maak kans op deze geweldige prijs. Op 28 november aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op de site en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/nieuwsbrief.