Twintig deelnemende teams aan Leutige Traaiatlon 2018

De crème-de-la-crème van de Traaise Triatlon Topsporters verzamelden zich gisterenmiddag voor de Leutige Traaiatlon 2018. De start, finish en prijsuitreiking vonden plaats bij Café Ons Thuis, als ook de versnaperingen vlak voor en na de sportieve prestaties. De twintig trio-teams trotseerden de onderdelen 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen en dan ook nog in een leutige outfit.

Niet alleen moesten de deelnemers zo snel mogelijk de onderdelen trotseren, maar ook kregen ze per team een rauw ei mee dat absoluut heel moest blijven. Alsof hun leven er vanaf hing, beschermden de deelnemers het ei zo goed of zo kwaad als ze konden. 

De derde prijs ging naar de Gevulde Heren, de Blote Bassies mochten de tweede prijs in ontvangst nemen. De titel van het absolute top-trio dat alle teams achter zich liet, ging naar John, Bob en Rolf die zichzelf de winnaars mogen noemen van de Leutige Traaiatlon 2018. De prijs van de origineelste outfit werd gewonnen door de Gevulde Heren en de IJzige Beren. Bram mocht ook een prijs in ontvangst nemen, alhoewel hij dat misschien als een schrale troost ziet. Bram liep namelijk een blessure op en won daarom de pechprijs. 

Frank Hoogers, Annelies Bax, Katleen van Gorp, Johan Buisters en Angela Otjens mogen weer terugkijken op een geslaagde editie van de Leutige Traaiatlon.

Onze redactie kon er gisteren helaas niet zelf bij zijn, dus hebben wij fotograaf Marcel Raafs en gelegenheidsverslaggeefster Hester gevraagd om onze honneurs waar te nemen. Dat wilden zij beiden doen, waarvoor onze hartelijke dank!

De foto's genomen door Marcel vindt u in ons fotoalbum via deze directe link https://kijkopdrimmelen.nl/albums/leutige-traaiatlon-2018.html.

Beelden bij dit artikel