Veel animo voor actie Streetleagueteam 1 Terheijden

Ze waren nog niet op volle sterkte vanmorgen toen onze fotograaf arriveerde bij de Jumbo in Terheijden want sommigen moesten eerst nog voetballen. Gelukkig kwam er al snel versterking want de actie blijkt een groot succes. Veel klanten werden aangesproken met de vraag of ze een product wilden kopen en doneren voor Kinderen van de Voedselbank.

Streetleagueteam 1 Terheijden heeft dit doel namelijk gekozen als sociaalmaatschappelijke opdracht om zo extra punten te verdienen. Veel klanten konden de actie wel waarderen en kochten één of soms meerdere producten, waarbij de pannenkoekenmix, poedersuiker en pannenkoekensiroop het meest populair waren.

In de koffiehoek was er een standje ingericht waar de teamleden geluksklavertjes verkochten. Een Klavertje Vier voor € 3,- waarmee ook rechtstreeks het project Kinderen van de Voedselbank wordt gesteund. Op 28 november is de grote finaledag van Streetleague Drimmelen en Team 1 Terheijden zal dan bekendmaken wat deze actie heeft opgebracht.

Uiteraard zullen wij van KijkopDrimmelen daar verslag van doen. Mocht u dit artikel vandaag – zaterdag 17 november dus – nog lezen; het team Terheijden 1 staat nog de hele dag bij de Jumbo in Terheijden.

Beelden bij dit artikel