Werkpaarden en sierpaarden – wel/niet naar de Top 100 Made?

Op Pinksterzaterdag 19 mei 2018 is het voor de zestiende keer Top 100 Made Live. De Top 100 Made Live is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de populairste rockevenementen van de regio.

Het concept:elf uur lang de beste rocknummers van 100 tot en met 1 om de beurt live gespeeld door zes top rockcoverbands uit de regio West- en Midden Brabant op de mega Top 100 stage, een prachtige sfeervol uitgelichte tent, goeie voorzieningen, gastvrijheid en Brabantse gemoedelijkheid, lekker eten en koele pinten binnen handbereik, een gigantisch terras, een reünie van vrienden van alle leeftijden, de kids erbij, en lekker meezingen en -swingen. Een gouden formule.

De bands Radiovox, Van Brenghe, Made4Made, 100% Katoen, The Billy’s XL en Lost InSanity staan dit jaar weer op de Top 100 stage. De organisatie is er trots op dat ze deze zes topbands weer heeft kunnen vastleggen. De tent gaat op 19 mei om 13.30 uur open en om 14.00 uur zal nummer 100 uit de speakers knallen. Rond 01.00 uur wordt nummer 1 gespeeld. Locatie is het terrein aan de Tuinbouwweg in Made, tussen de beide rotondes aan weerszijden van het kassengebied.


 

Beelden bij dit artikel