Wielertrimclub Wagenberg flitsend het nieuwe wielerjaar in

Een nieuw jaar, een nieuw tenue, dat dacht Wielertrimclub Wagenberg ook. Het gloednieuwe zwart / felgroene tenue wordt mede mogelijk gemaakt dankzij nieuwe sponsoren. De Wielertrimclub Wagenberg bestaat al vele jaren, maar heeft de laatste vier jaar een flinke boost gekregen, mede dankzij Marc van Meir en Ad Segeren. Zij brachten wielerfanaten die iedere zondag hun eigen rondje reden, bij elkaar om samen leuke tochten te gaan rijden.

De wielerclub bestaat uit allerlei soorten rijders, op verschillende niveaus. Voornamelijk zijn zij actief met de racefiets op de weg, maar in de winterperiode gaan zij ook op de mountainbike richting het bos, wordt er binnen gespind en zijn er zelfs leden die op een ligfiets, Santos (wereldfiets) of samen op een tandem fietsen. Een bont gezelschap dus, waar plezier voorop staat en aangevuld wordt met een flinke dosis sportiviteit. Regelmatig rijdt de club toertochten in diverse disciplines, al dan niet voor goede doelen zoals 'Wings voor Kika' of de 'Zuiderzee klassieker', ten behoeve van de maag-, lever- en darmstichting.

Het flitsende nieuwe tenue, volgt het blauwe tenue op waar de leden ruim drie jaar mee rond gereden hebben. Deze nieuwe tenues zijn mogelijk gemaakt door bekende, maar ook nieue sponsoren. Een bekende sponsor is Maarten van Loon, die zelf ook al jaren lid is van de wielertrimclub. Nieuwe sponsoren zijn Verhoef Handelsonderneming, Garage Janssens en Sportcafé Driedorp. Angelique Klomp is degene die de club, inclusief bijpassende attributen, gehuld in hun nieuwe tenue, op de gevoelige plaat heeft vastgelegd. 

De Wielertrimclub Wagenberg gaat voor vele veilige kilometers in 2019 en zij danken de sponsoren voor de nieuwe kans die zij gekregen hebben. Bent u nieuwsgierig geworden naar de club of wilt u eens een rondje mee toeren? De wielerclub nodigt u van harte uit om zondagochtends met hen mee te gaan voor een rondje. Zij vertrekken om 09.30 uur bij Van Erp, Dorpsstraat 28 in Wagenberg. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Kijk dan eens op de profielpagina van Wielertrimclub Wagenberg, die net zo nieuw is als hun tenue! U bekijkt deze via deze link: https://kijkopdrimmelen.nl/organisatie/wielertrimclub-wagenberg.html