Zomercarnaval Zevenbergschen Hoek definitief verplaatst naar 2022

Het Zomercarnaval Zevenbergschen Hoek, een evenement waar veel Drimmelenaren ook heen gaan, is definitief verplaatst naar 2022. Dat maakt de organisatie zojuist op hun eigen socials bekend. De 15e editie van het dorpsfeest zou het eerste weekend van september plaatsvinden, maar moet dus even op zich laten wachten tot 2, 3 en 4 september 2022.

De organisatie laat weten dat áls ze ervoor gaan, ze er 200% voor willen gaan. Ze wilden een evenement wegzetten zoals deze altijd was en altijd zou moeten zijn. Zij schrijven: “Waar doen we nou echt goed aan, dat is de vraag die ons sinds afgelopen vrijdag bezighoudt. Een evenement organiseren met een grote kans op diverse beperkingen tijdens het weekend, of… De persconferentie, de snel stijgende COVID-19 besmettingen en een fijn gesprek met de gemeente. Al het werk dat wij de afgelopen weken samen hebben verzet, gaan wij helaas voor dit jaar opnieuw moeten loslaten. Wij vinden het erg moeilijk om dit met jullie te delen, maar Zomercarnaval 2021 en de Zomerbraderie Den Hoek gaan niet door.”

Aankomende week zou de jaarlijkse collecte voor het evenement plaatsvinden en zou de Miss Zomercarnaval onthuld worden. Ook deze twee gebeurtenissen gaan niet door en worden verplaatst naar volgend jaar. De Miss zal dus nog een jaar haar identiteit geheim moeten houden. De organisatie dankt een ieder voor de inzet tot op heden als vrijwilliger en als sponsor en hopen volgend jaar een knalfeest neer te kunnen zetten.