Zweten geblazen voor Stef en Johan

Ontstaan uit een gekheidje aan de bar van Zwaluws meest actieve café: 't Roerom aan de Kwistgeldweg, besloten Johan van der Vlist en Stef Luijten een éénmalige samenwerking aan te gaan. Een samenwerking voor de Meno-Peno-Party. Het idee van Johan was om te bezien of hij stapleeftijdsgenoten van weleer, kon overhalen om de bank nog eens uit te komen om wat bij te kletsen op een avondje met muziek uit de jaren 60, 70, 80 en 90.

'Weeskind' Stef Luijten heeft weinig met die ouwelullen/ouwemutsen-muziek maar besloot mee te werken toen hij vernam dat hij anders op 1 december thuis moest helpen om de kerstboom op te zetten. Diverse vergaderingen werden belegd, al moet je je daar niet al teveel bij voorstellen. Dat werd wel even anders toen bleek dat de animo groot is en velen inderdaad aangeven naar de Meno-Peno-Party te komen aanstaande zaterdag.

Daarom staken Johan en Stef de koppen nogmaals bij elkaar en na diverse vergaderingen staat er nu een avondje met méér dan alleen wat 'ouwe plaotjes draoien'. Zo worden er zeker zo'n 30 nummers gedraaid mét videoclip op groot scherm waarbij jouw muziekkennis wordt getest. Vragen al dan niet met hints over de nummers of artiesten zullen er worden gesteld en elk eerste goede antwoord betekent een gratis consumptiemuntje!

Verder vertellen ze ook wat info over allerlei soorten en genres muziek te beginnen in 1965 toen de allereerste Top-40 verscheen. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om een verzoeknummer aan te vragen. Ook is er besloten om geen leeftijdsgrens te hanteren zodat jongeren (wel 18+ uiteraard) die een Meno-Peno-Party ter voorbereiding op hún ouwe dag wel eens willen meemaken, ook welkom zijn. Net als voor iedereen liggen er ook voor jullie muntstukken van twee euro klaar. De entreeprijs is namelijk min 2 euro!

Behalve muziek wordt er ook een gratis(!) bierproeverij georganiseerd met leuke (bier)prijzen voor de winnaars. Omdat er maximaal 30 personen tegelijk kunnen deelnemen aan de bierproeverij, worden deze meerdere keren gedurende de avond gehouden dus zelfs als je iets later komt, kun je ook nog deelnemen.

Samengevat, kom aanstaande zaterdag naar café 't Roerom, Kwistgeldweg 1 in Lage Zwaluwe voor de Meno-Peno-Party. De entreeprijs is -/- (min) €2 en het begint om 20.00 uur.

Beelden bij dit artikel