Zwoele zomerfeestmiddag voor gasten KBO Made en Drimmelen

Gisteren genoten 110 feestgangers van de Zomerfeestmiddag van de KBO Made en Drimmelen. In de Biesboschzaal van 't Trefpunt in Made steeg de temperatuur naar mate het feest gaande was, terwijl er buiten nog enkele regendruppels op straat vielen.

Dat de zomerfeestmiddag een succes is, blijkt wel uit de maatregelen die 't Trefpunt eigenlijk vooraf had moeten nemen. "De middag begon pas om 14.00 uur, maar om 13.30 uur stonden er al mensen stijf tegen de deur aan te drukken omdat ze graag naar binnen wilden. Om 13.00 uur zaten de eersten zelfs al op het terras te wachten", vertelt Hugo, bestuur KBO Made en Drimmelen. Dranghekken hadden dus geen overbodige luxe geweest, maar de dames en heren van 't Trefpunt maakten het wachten meer dan goed, door het verzorgen van koude versnaperingen met een vriendelijke lach en een rode boei. Een rode boei, omdat het in de zaal broeierig en zomers warm aanvoelde, zoals het op een zomerfeest hoort te zjin. 

Met kneiters van zomerhits als 'Foxy Foxtrot met je elastieke benen', 'Mooie Blauwe Ogen' en 'Zomerzon' vermaakte het altijd vrolijke zangduo Anita en Ed het publiek optimaal, terwijl de innerlijke mens verwend werd met een koud/warm buffet. Wij liepen zelf tijdens het eerste muzikale blokje even binnen om wat foto's te maken van het feest, maar konden helaas niet de hele middag blijven. Aan Hugo vroegen we daarom of hij ons foto's wilde doorsturen van het buffet én in het geval er nog iets spectaculairs zou gebeuren, zoals één van de gasten die een radslag zou maken omdat hij een fles wijn bij de loterij won. Want ja, je weet immers nooit wat een fles wijn bij iemand los kan maken. Dát gebeurde niet, althans we hebben er geen foto van ontvangen, maar er werd wél een polonaise ingezet. We danken Hugo dan ook hartelijk voor het doorsturen van zijn foto's.

Beelden bij dit artikel