1 minuut gratis snoep winkelen voor Julian Beek uit Lage Zwaluwe

Julian Beek uit Lage Zwaluwe was de gelukkige winnaar van 1 minuut gratis snoep winkelen bij Jumbo Lage Zwaluwe. Julian won deze mooie prijs na zijn deelname aan de Kroontjesspeurtocht, die op Koningsdag in het dorp gehouden werd. Gisterenavond kwam Julian, samen met zijn vader Herman, moeder Ingrid en broer Lars naar de supermarkt om zijn prijs te innen. Hij mocht zijn buit zelf aan de kassa scannen, goed voor maar liefst € 44,21 aan snoepgoed, chips en dat soort lekkernijen.

De Kroontjesspeurtocht was één van de activiteiten die door de organisatie van de Zwaluwse Koningsdagen was uitgezet. Het waren Claudia Geuze en Chantal Kloens van de Zwaluwse Jeugd Activiteiten die de Kroontjesspeurtocht bedachten en organiseerden. Iedere deelnemer kreeg allereerst een rebus toegestuurd. Als ze die rebus goed opgelost hadden, wist men 21 locaties waar kroontjes te vinden waren. Op iedere locatie een aantal, welke geteld moesten worden. Op de ene locatie waren drie kroontjes afgebeeld, op een andere maar één. In totaal lagen er 117 kroontjes over het dorp verspreid. Uit alle goed inzendingen werd één winnaar getrokken tijdens de live quiz op Koningsavond, Julian. In samenwerking met Jumbo Lage Zwaluwe, die zelf met het idee voor 1 minuut gratis snoep winkelen kwam, had Julian gisterenavond dus de avond van zijn 9 jaar oude leventje.

Julian was voor het snoep winkelen best zenuwachtig, hij had maar de helft van zijn avondeten op en hij winkelde in eerste instantie best bescheiden. Jumbo medewerkster (en voor het dorp misschien wel hét gezicht van de supermarkt) Nathalie moedigde Julian nog wat extra aan door te zeggen dat hij ook wel naar het chipsvak mocht rennen. Al met al kreeg Julian in die ene minuut toch een hoop bij elkaar, want nadat hij zelf achter de kassa plaatsnam, bleek het totaalbedrag van zijn prijs maar liefst € 44,21 te zijn. Met een grote tas vol lekkernijen, keerde het gezin voldaan weer huiswaarts.

Beelden bij dit artikel