3FM Serious Request: The Lifeline komt door Wagenberg en Made

Vanmiddag om 14.00 uur is 3FM Serious Request: The Lifeline officieel van start gegaan. Zes radio dj's lopen in estafettevorm van Goes naar Groningen, waarbij zij in duo's etappes afleggen, om zoveel mogelijk geld op te halen voor slachtoffers van mensenhandel. Etappe 6 start morgenavond, 19 december, in Zevenbergen en loopt vervolgens via Zevenbergschen Hoek naar Wagenberg om uiteindelijk te eindigen in Made. Etappe 7 start in Made en leidt de dj's vervolgens naar Waalwijk.

Natuurlijk is KijkopDrimmelen morgenavond ook op pad voor verslag en foto's, maar u kunt zelf ook langs de route uw steun betuigen. Die route is als volgt:

Etappe 6: Zevenbergen – Made
Etappe 6, gelopen door Frank en Eva, start op 19 december om 20.00 uur en leidt de dj's van Zevenbergen naar Made. De etappe start op de Markt in Zevenbergen en loopt vervolgens via Zevenbergschen Hoek naar Wagenberg. Via de Eerste Weg (parallel aan de N285) lopen ze naar de Vogelstraat, die ze in zijn geheel uit zullen lopen naar de Dorpsstraat. Via de Dorpsstraat lopen ze langs de Gummaruskerk, om +/- 23.30 uur, waar een grote Serious Request actie plaatsvindt. Via de Brouwerijstraat lopen ze Wagenberg uit, waarna ze de derde afslag van de rotonde naar de Wagenbergsestraat vervolgen. Via de Kerkdijk en de Helkantsedijk wandelen de dj's via de Watertorenstraat Made binnen, waarna ze de rotonde linksaf nemen naar de Zuideindsestraat. De Zuideindsestraat loopt over in de Nieuwstraat, die ze dus in zijn geheel uitlopen. Uiteindelijk bij het checkpoint op het Raadhuisplein wordt de etappe afgesloten en het wandelstokje overgedragen aan dj's Sander en Herman om 02.00 uur.

Etappe 7: Made – Waalwijk
Etappe 7, gelopen door Sander en Herman, start op 20 december om 02.00 uur en leidt de dj's van Made naar Waalwijk. De etappe start op het Raadhuisplein en loopt vervolgens over de nieuwe rotonde naar de Adelstraat, waar ze linksaf de Adellaan in zullen slaan. Via de Kloosterstraat en de Kerkstraat vervolgen de dj's hun route naar de Stationsstraat, waar ze aan het einde rechtsaf de Drimmelenseweg in zullen slaan, die overgaat in de Sluizeweg. De rotonde van de Sluizeweg zullen zij rechtdoor nemen om op die manier onze gemeente weer te verlaten, op weg naar Geertruidenberg.

Langs de route zijn diverse acties te bezoeken en kunt u de dj's aanmoedigen. Ook dragen zij een donatiebox waar u geld in kunt doen. Natuurlijk kunt u ook een plaatje aanvragen via www.npo3fm.nl waar u ook de dj's live kunt bekijken en beluisteren.