Heel Drimmelen Bakt

De Wereldwinkel bestaat twintig jaar! Om dit te vieren wordt er een wedstrijd taartbakken georganiseerd. Jong, oud, man, vrouw, iedereen mag meedoen aan het kampioenschap Lekkerste taart van Drimmelen onder de noemer: Heel Drimmelen Bakt. Haal een deelnameformulier in de Wereldwinkel en geef u op vóór 13 november. Slagroom, mokka, vruchten, dyonaise, schuim, lange vinger, het maakt niet uit als het maar een feestelijke verjaardagstaart is voor de Wereldwinkel.

Gestart in een kotje, zit de Wereldwinkel inmiddels al heel wat jaren in het mooie winkelpand in de Madese Marktstraat. Een winkel die groot genoeg is voor spulletjes uit alle werelddelen, maar te klein voor 26.000 potentiële taartenbakdeelnemers. Daarom wordt er een feesttent voor de winkel geplaatst op zaterdag 19 november. Deelnemers aan de wedstrijd kunnen er tussen 12.00 uur en 13.00 uur hun creaties inleveren, die vervolgens door een vakkundige jury zullen worden beoordeeld.

Haal dus dat inschrijfformulier, trek een schort aan, zet een bakkersmuts op, bonjour iedereen uw keuken uit en trakteer onze eigen jarige Wereldwinkel op 19 november op een feestelijke taart. Om 15.00 uur reikt de jury prijzen uit voor de drie meest geweldige en meest lekkere taarten.