Herinnering: Maak nú nog kans op de 35ste maandprijs!

Vrienden, Likers en Volgers van KijkopDrimmelen opgelet!

Over slechts 3 dagen wordt de vijfendertigste maandprijs verloot:

We geven aanstaande zaterdag namelijk een etentje voor vier personen weg t.w.v. maar liefst € 150,00 bij Restaurant De Steenhoeve, onderdeel van 't Trefpunt in Made!

Hotel & Partycentrum 't Trefpunt bestaat dit jaar 40 jaar en dat vieren zij het gehele jubileumjaar door met leuke acties en kortingen. Wij hebben hen weten te strikken voor de maandprijs van maart, waarbij wij vier personen heel blij mogen maken! Geniet van de mooiste gerechten, de lekkerste producten en de beste service bij 't Trefpunt. Als u deze maandprijs wint, krijgt u vier keer het à la carte driegangen actiemenu, t.w.v. € 37,50 per persoon, helemaal gratis!

De reservering voor deze maandprijs is te maken op maandag tot en met vrijdag en het enige dat er onderaan uw totaalrekening staat, zijn uw drankconsumpties.

Maak nú nog kans op deze geweldige prijs!

LIKE onze Facebookpagina en LIKE & DEEL het oorspronkelijke bericht openbaar, (te vinden via deze link: https://www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl/posts/814192205581612 ). Aanstaande zaterdag trekken we een winnaar, die bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.