Herinnering: Maak nú nog kans op de 58ste maandprijs!

Vrienden, Likers en Volgers van KijkopDrimmelen opgelet!

Over slechts 3 dagen wordt de achtenvijftigste maandprijs verloot:

We geven aanstaande zaterdag namelijk maar liefst 10 hoodies weg mét bedrukking naar keuze, t.w.v. maar liefst € 250,00, komende van Drukkerij Supportertje in Hooge Zwaluwe!

Deze maandprijs is de ideale kans om jouw cluppie in een nieuwe outfit te steken. Zien de mannen van jouw groep er beter uit in een donkere hoodie met een witte slogan of passen lichte hoodies met girly-print beter bij jouw meiden? Of wil je liever hoodies voor zakelijk gebruik, met je logo of bedrijfsnaam? De hoodies die Drukkerij Supportertje voor je gaat maken, kun je helemaal naar je eigen wens laten ontwerpen. 

Hebben jullie al goede hoodies of mis je een vriendengroep? Deze maandprijs is eventueel ook te schenken aan een club, vereniging of bedrijf die wel een nieuwe look kan gebruiken. Geen reden dus om niet aan deze toffe winactie mee te doen!

Maak nú nog kans op deze geweldige prijs!

Like onze Facebookpagina en Like & Deel het oorspronkelijke bericht openbaar, ( te vinden via deze link: www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl/posts/1353174825016678 ). Aanstaande zaterdag 27 februari trekken we een winnaar, die bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen www.kijkopdrimmelen.nl/nieuwsbrief.