In de Spotlight: Kinderdagverblijf Koetje Boe in Wagenberg

Kinderdagverblijf Koetje Boe is hét kinderdagverblijf op de boerderij!

Zij bieden professionele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar, waarbij het spelen in de natuur, samen met de dieren een grote rol speelt. Vijf dagen per week zijn zij geopend en zorgen zij voor uw kroost. Op een leuke, speelse manier leren de kinderen om te gaan met de natuur en met de dieren die je op de boerderij tegenkomt. Koetjes, kalfjes, kippen, geiten, lammetjes en konijnen.

Uiteraard is het in ons kikkerlandje niet altijd stralend weer en daarom kunnen de kinderen bij Koetje Boe ook binnen spelen. Er is ruimte genoeg voor alle kindjes om zichzelf te ontwikkelen en te socialiseren met andere kindjes.

Het kinderdagverblijf is gevestigd in het buitengebied tussen Wagenberg en Made in aan de Wildestraat 13. Op het eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid zodat u de tijd heeft om uw kids te brengen en weer op te halen. Geen gestress in de grote stad, maar de rust van het platteland!

Koetje Boe stelt zichzelf een aantal kernwoorden ten doel:

 • Respect
  Natuurlijk voor het kind zelf, maar ook voor de medemens, de natuur, de dieren en de omgeving. Koetje Boe leert de kinderen om een ander te behandelen zoals zij zelf behandeld willen worden.
 • Ruimte
  Bij Koetje Boe geniet ieder kind door veel buiten te zijn en ervaren zij de ruimte, rust en ontspanning die een boerderij biedt.
 • Dieren
  Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat dieren veel kunnen betekenen in de ontwikkeling van een kind. Uit de onderzoeken bleek dat kinderen die opgroeien met dieren zijn minder depressief, minder verlegen, sociaal vaardiger, verantwoordelijker en zelfs intelligenter dan kinderen die zonder dieren opgroeien.
 • Regelmaat / Regels
  Net zoals volwassenen, hechten kinderen ook veel waarde aan het weten waar ze aan toe zijn. Kinderdagverblijf Koetje Boe helpt structuur aan de brengen door bijvoorbeeld afspraken te maken over het opruimen van speelgoed.
 • En de belangrijkste van allemaal: Liefde
  Alle leidsters en medewerkers van Koetje Boe werken verantwoord en met passie voor het kind. Dit voeren zij dan ook altijd met veel liefde uit naar de kinderen.
   

Voor meer informatie, contactgegevens, locatie, openingstijden en meer foto's die de sfeer van dit bijzondere kinderdagverblijf optimaal weergeven, klikt u verder naar:
https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/kinderdagverblijf-koetje-boe.html