In de Spotlight: Kinderschoenmode Rob Schellekens in Made

Vandaag staat in onze spotlight Kinderschoenmode Rob Schellekens in Made. Rob en Angelique Schellekens bieden een breed assortiment aan de nieuwste en hipste kinderschoenen, in iedere prijsklasse.
De merken ShoesMe, Gattino, Romagnoli, Braqeez, Develab, Red Rag, Yellow Cab, GiGa en Piedro zijn bij Schellekens te verkrijgen in verschillende wijdtematen en in de lengtematen 19 tot en met 46. 

Maar niet alleen voor schoenen kunt u bij Schellekens terecht. Ook voor (regen)laarsjes, slofjes, water- en sportschoenen, slippers, sokken, veters en dergelijke accessoires bent u bij hen aan het juiste adres. Zo'n breed assortiment heeft ook een ruime winkel nodig en die vindt u aan de Godfried Schalckenstraat 11 in Made. Rob en Angelique staan voor u klaar dus loopt u daar gerust eens binnen en vindt samen met hen het ideale schoeisel voor uw kroost. 

Maar wist u dat u bij Schellekens ook terecht kunt voor schoenreparaties, schoenaanpassingen en sleutelservice? U kent het wel: uw lievelingsschoen kapot. Er zit een gat in, de hak is scheef gelopen, de rits is kapot of de aanhechting van de zool laat los. Balen, maar niet als u Schellekens kent! Zij repareren uw schoen en geven hem weer zo goed als nieuw aan u terug. Hun slogan is niet voor niets 'Gun schoenen een tweede ronde, weggooien is zonde!'

Ook bij de aanschaf van (steun)zooltjes en aangepast schoeisel helpen Rob en Angelique u graag. Loop gerust eens binnen of bel eens om de mogelijkheden te bespreken.

Voor meer informatie, contactgegevens, openingstijden, foto's en actuele aanbiedingen, klikt u verder naar de profielpagina van Kinderschoenmode Rob Schellekens.