In de Spotlight: Ons Dorpshuys in Drimmelen-dorp

Vandaag staat in onze spotlight Ons Dorpshuys in Drimmelen-dorp. Ook wel dé huiskamer van Drimmelen en omstreken genoemd, kan een ieder terecht in Ons Dorpshuys voor een praatje, om te sporten, te biljarten en zelfs voor uw feesten en partijen.

In Ons Dorpshuys wordt onderdak geboden aan diverse verenigingen. Van biljart tot darts en van yoga tot aerobics, in de algemene ruimte en in de sportzalen zijn er tal van mogelijkheden. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor verenigingen om een ruimte te gebruiken, dus bent u nog op zoek, neem dan gerust eens contact op met Ons Dorpshuys. 

Ook maakt Ons Dorpshuys van elke gelegenheid een moment om nooit te vergeten. Zij zorgen voor u en voor uw gezelschap en zorgen ervoor dat het u aan niks ontbreekt. Drankjes, hapjes, broodjes of een uitgebreid buffet, uw wensen worden werkelijkheid bij Ons Dorpshuys. Ook vegetarische gerechten en/of speciale dieetvereisten zijn geen probleem. 

Maar wist u dat vanavond het Winterwende Feest van Fanfare De Amerklanken in Ons Dorpshuys wordt gehouden? Vanaf 21 december worden de dagen weer langer en bereidt de natuur zich voor op een nieuwe start. Fanfare De Amerklanken wil dit met u vieren onder het genot van muziek, glühwein en vers gerookte zalm! Vals Alarm uit Made zal ook een optreden verzorgen en de entree is geheel gratis. Vanaf 20.00 uur bent u van harte welkom in Ons Dorpshuys, Fort 1, Drimmelen-dorp. 

Voor meer informatie, contactgegevens, openingstijden, meerdere foto's én actuele aanbiedingen, klikt u verder naar de profielpagina van Ons Dorpshuys