KijkopDrimmelen licht uit: Verhoef Bandenservice in Hooge Zwaluwe

De volgende ondernemer die we uitlichten, is er één die alles weet op het gebied van banden. Of het nu voor een auto is, voor een bus, truck of landbouwvoertuig, bij Verhoef Bandenservice in Hooge Zwaluwe bent u aan het juiste adres. Met modern apparatuur en een ruime werkplaats aan de Thijssenweg, kunnen zij de beste service bieden.

Die service beslaat bijvoorbeeld op het gebied van 3D-uitlijnen. Wanneer uw auto niet goed is uitgelijnd, slijten uw autobanden aanzienlijk sneller. Daarnaast hebben uw banden bij de juiste uitlijning minder rolweerstand en dat betekent minder brandstofverbruik. Het 3D-uitlijnen van banden heeft te maken met de afstelling van het onderstel van uw auto. Als de afstelling van het onderstel niet goed is, kunnen er klachten ontstaan zoals het naar links of naar rechts trekken van uw auto, onstabiel weggedrag of een ‘scheve’ slijtage van uw banden. Bij Verhoef Bandenservice wordt uw auto uitgelijnd met moderne 3D 8 sensor infrarood techniek. De vakbekwame medewerkers bij Verhoef meten uw auto op en stellen hem zodanig af zodat uw auto nadien weer perfect spoort.

Een probleem aan uw banden hoeft niet direct te betekenen dat u deze moet laten vervangen. Er bestaan mogelijkheden, zoals vulcaniseren of coveren, waardoor uw band gerepareerd kan worden. Bij Verhoef bekijken ze het probleem en geven ze u een advies op maat, inclusief prijsopgave zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Naast service in de werkplaats, biedt Verhoef ook hulp onderweg dankzij de eigen hypermoderne truck. Deze truck is voorzien van apparatuur waarmee zij u weer snel de weg op kunnen krijgen. 

Wist u dat Verhoef ook hét adres is voor de opslag van uw winter- en zomerbanden?
Dankzij de ruime opslagplaats kunt u er tijdens de wissel van zomer- naar winterbanden of van winter- naar zomerbanden voor kiezen om ze voor een zacht prijsje bij Verhoef te laten. U hoeft er zelf niet mee te sjouwen en te tobben, Verhoef bergt ze netjes voor u op tot het tijd is voor de volgende wissel. 

Voor meer informatie over Verhoef Bandenservice, zoals contactgegevens, openingstijden en actuele aanbiedingen, klikt u verder naar de profielpagina op KijkopDrimmelen, via deze directe link: https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/verhoef-bandenservice.html


 

*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopdrimmelen.nl! 

Beelden bij dit artikel