Poporkest Hercules, flipperkasten en Courtjes Summer Games op TV

Vanaf vrijdagavond 1 september 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

Courtjes Summer Games

Het was vorige week feest voor de kinderen uit onze gemeente, want de Summer Sports Week Made en de Courtjes Summer Games Terheijden stonden weer op het programma. Dit zorgt natuurlijk ieder jaar weer voor een fantastisch slot van de vakantie. Een week vol sport, plezier en ontmoetingen. De kinderen genoten volop en dat alles dank zij de organisatie en de vele vrijwilligers. Wij weten het zeker en met ons alle kinderen: volgend jaar weer! Volgende week ziet u de Summer Sports Week Made in onze uitzending.

Poporkest Hercules Deel 1

Hercules is opgericht in 1955 en ging voorheen als drumfanfare door het leven. Maar tijden veranderen en sinds 2016 zijn ze verder gegaan als Poporkest. De vereniging bestaat uit circa 25 leden en heeft als doel om samen en met plezier muziek te maken en leuke optredens te verzorgen. Ze spelen bekende, populaire muziek, van rustige evergreens tot pop/rocknummers. Wij maakten opnames van dit orkest in De Mayboom.


Bijzondere hobby’s-Flipperkasten – deel 2

Voor onze serie Bijzonder Hobby’s ging verslaggever Joost Pieterman op bezoek bij Walther Fens. Hij verzamelt flipperkasten met een moderne uitstraling, dus de allernieuwste exemplaren. Natuurlijk vertelt hij uitgebreid over zijn verzameling en laat ze ons zien. Deze week ziet u deel 2 van het videoverslag.

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet.

EXTRA: Radio uitzending 1 september en Live uitzending radio en tv op 2 september

Omroep Drimmelen zendt op 1 en 2 september gedurende 31 uur disco, funk en soul van de jaren 60’s 70’s & 80’s uit op de radio. De uitzending start op 1 september om 18:00uur vanuit de studio tot 2 september 19:00u. In dit tijdsblok zul je op de radio alleen de maxi-versies horen. Vanaf 2 september 19:00u. zenden we vervolgens live uit, zowel via radio als tv, vanuit Grand Café Dun Brabander. (Helaas niet mogelijk via social media kanalen.)

Je bent hier van harte welkom om lekker mee te dansen of gewoon lekker naar de muziek te komen luisteren, eventueel onder het genot van een drankje. Hopelijk zien we je dan bij Grand Café Dun Brabander!

Foto van Omroep Drimmelen, de gesubsidieerde lokale omroep van de gemeente Drimmelen.