Toeristisch Drimmelen fietsroutes en Avond4daagse in Made op TV

Vanaf vrijdagavond 23 juni om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

Avond4daagse Made-deel 1

Van 23 mei tot 2 juni vond weer de Avond4daagse Made plaats. Na een feestelijke en spetterende warming-up gingen de wandelaars met frisse moed van start. Dank zij de vele vrijwilligers en een uitstekende organisatie werd het weer een feest om mee te maken. Deze week ziet u deel 1 van ons videoverslag.

Drukkerij BN DeStem – Deel 2

Begin 2020 lieten wij u een kijkje nemen achter de schermen bij BN DeStem. Veel mensen waren daarna benieuwd hoe, naast de verslaglegging, het drukken van die dagelijkse krant nu eigenlijk in zijn werk gaat. Marylène Koelewijn en Joost van Pieterman gingen met een grote cameraploeg op bezoek bij mediabedrijf DPG, die de krant drukt. Vanaf deze week ziet u deel 2 van dit 2-luik, waarin we meer te zien krijgen van het drukproces tot en met de bezorging van de krant op uw deurmat.

Toeristisch Drimmelen-fietsroutes

Iedereen in onze gemeente weet hoe prachtig Drimmelen is, maar ook voor toeristen is de Biesbosch-streek de moeite van het bezoeken meer dan waard. In onze rubriek Toeristisch Drimmelen vertelt Corine Polak van Recreatief Drimmelen u in deze aflevering meer over fietsroutes.

Open dag brandweer Terheijden

Op 10 juni organiseerde de brandweer Terheijden een open dag. Op deze dag waren er diverse brandweervoertuigen te zien zijn, gaven ze demonstraties en rondleidingen en waren er leuke activiteiten voor de kinderen. De klassen 1, 2 en 3 hadden vooraf een kleurplaat gekregen, welke ze op 10 juni mochten komen inleveren. Uit alle tekening werden winnaars geloot. 


Dorpsgericht Werken
Iedere maand kunt u kijken naar onze rubriek Dorpsgericht werken. Dorpsgericht werken gaat om het bevorderen van leefbaarheid, veiligheid en sociale betrokkenheid. Coördinator Lilian Lambrechts zal u in deze rubriek voorzien van informatie over actuele zaken die hiermee samen hangen. Dit keer heeft zij een gesprek met Wilma den Hoed over buurtgezinnen in onze gemeente.

Foto van Omroep Drimmelen, de gesubsidieerde lokale omroep van de gemeente Drimmelen.