Wagenberg vuvuzela’t er lustig op los

Natuurlijk was er niet alléén de mogelijkheid om te vuvuzela'en, maar was er nog veel meer te doen in Wagenberg gisteren tijdens Koningsdag. Tijdens onze rondrit door de gemeente, troffen we echter een nagenoeg leeg Van den Elsenplein aan. Wél troffen we Anita Voermans, die ons vertelde dat wegens het slechte weer het publiek weg is getrokken en zij het ochtendprogramma dus noodgedwongen in hebben moeten korten. Wél wilde ze ons beloven om ons wat foto's en wat info te sturen, zodat wij u tóch een Koningsdagverslag van Wagenberg kunnen brengen! Tof!

Anita: "We hebben een geweldige dag gehad vandaag, echt super! Eerst de versierde fietstocht, waar een speciale dank uitgaat naar Harmonie OVU. Ieder jaar zetten we ook de gedecoreerden in het zonnetje, wat altijd een mooi moment oplevert. 's Ochtends konden de kinderen op het plein o.a. dansen met Marieke van Turnhout van dansschool Eigenwijzer, de stratenloop onder leiding van Bob de Hoop en een quiz. Jammer genoeg moesten we het ochtendprogramma inkorten, maar hebben wij bij VCW kunnen genieten van een welverdiende lunch voordat het middagprogramma startte. Die begon overigens met regen, maar gelukkig liet het publiek ons niet in de steek. We hebben afscheid genomen van drie leden van het comite, namelijk Remco Lodewijks, Jeroen Moerbeek en Colin Rasenberg. We zijn hen erg dankbaar voor hun inzet en zullen ze onwijs gaan missen. Tijdens het middagprogramma mochten we het Brabants Buske ontvangen, die als verrassing een kort item in Wagenberg maakten. Als voorzitter van het comité ben ik trots, heel trots op het comité en trots op het dorp Wagenberg. Op naar Koningsdag 2020!"

Wij danken Anita hartelijk voor het toesturen van de info en de foto's! U bekijkt ze allemaal in de fotoslider boven dit artikel.

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken.

Beelden bij dit artikel